Зашлакованість організму або голови

У здорової людини всі продукти обміну відмінно виводяться назовні нирками, печінкою, легенями, шкірою і через кишечник. Але, на жаль, здорових людей практично зовсім не залишилося, що я можу підтвердити зі своєї консультаційної практики.

Зашлакований організм як старий балкон, де припадають пилом стопки старих журналів, зламані табурети й гори скляних банок. Викинути все це, і буде чудова зона відпочинку, де приємно попити вранці чайок, поговорити з подружкою телефоном.

Я вас розчарую. Я не вірю в те, про що волають інтернет-сторінки з рекламою детокс-марафонів і дієт. На вас заробляють гроші! Уся ця мода згине і забудеться через 5-10 років. Ті, хто продавав ці марафони, витрачатимуть ваші гроші на Балі або в Штатах. А ви лише втратите дорогоцінний час, продовживши пошуки причин своїх недуг.

Є одна непорушна істина – біохімія нашого організму. Не треба вигадувати велосипед, потрібно просто не заважати своєму організму працювати і він очиститься сам. Так, це нудно, не яскраво і на цьому не заробиш мільйони. Так, мої розповіді про роботу органів і систем – не чарівна пігулка і процес оздоровлення потребує вашої безпосередньої участі.

Для скупчення “шлаків” ідеальні: жирова тканина, лімфовузли, кишечник, печінка. Нещодавно ми з вами говорили про інсулінорезистентність і зайву вагу, асоційовану з нею. Перейдіть на триразове харчування і шлаки не матимуть укриття у вигляді жирової тканини.

Ви вже знаєте про шкоду застійної жовчі. Налагодьте жовчовідтік, і печінка сама виведе всі “шлаки”. Причому, не на час, а назавжди, бо перестане їх утворювати.

Я писала про кислотність шлунка – наш найбільш значущий бар’єр від паразитів усіх мастей. Нормалізуйте кислотність, і жоден варвар не прорветься у ваш кишечник.

Звісно, ми ще поговоримо про те, як оздоровити (так-так, а не очистити) лімфу, і про багато інших наших органів, щоб ви розібралися, як вони працюють і створили умови, коли їм нема з чого буде захаращуватися. Токсини – зовсім інша річ, але про це наступного разу.